Очила от бамбук на достъпни цени

Характерно за тях е че те в по-голямата си част са изработени от бамбук, който е вечнозелено растение, разпространено в Източна и Южна Азия. Известен е със висока якост, която се дължи на наличие на силикати в стеблата. Освен,че е здрав бамбукът е и много лек и това прави продуктите, изработени от него здрави, леки и удобни за употреба. Дървените дръжки са съчетани с предни рамки, които са метални или ацетатни, прикрепени към тях чрез чупещи метални панти.

Ацетатните рамки са изработени от първокачествена, еластична пластмаса, произведена на ацетатна основа. Стъклата на очилата от тази колекция бамбукови очила са с UV 400 защита, които могат да са матови, преливащи или огледални с различни цветове.

  • Според формата на рамката разнообразието от модели е голямо: Aviator, Retro, Wayfarer, правоъгълни, кръгли, котешки и др.
  • Според предназначението си може да се класифицират като мъжки, дамски и универсални.

Тази колекция предоставя напълно възобновяем, биоразградим и противоалергичен продукт. Всеки чифт слънчеви очила преминава през процес на ръчна изработка чрез 15-стъпки за създаване на този продукт.

Чрез нашите модели слънчеви очила изработени с дървен материал ние предлагаме защита за вашето зрение по един уникален начин на достъпни цени.

Цената на очилата от бамбук включва подарък твърд калъф и кърпичка.

Вижте още: Дървени очила – модели с изцяло дървени рамки