Слънчевите очила Aviator са подходящи за всяка възраст и пол. Освен това, притежават уникалното качество да отговорят едновременно на желаната визия, необходимост и удобство. Този модел слънчеви очила устояват на капризите на разнообразните модни тенденции през годините.

Очилата Авиатор си остават предпочитаният модел сред хората, търсещи стил, лукс, класика, преплетена с модерен дизайн и комфорт. Неслучайно Aviator са любим модел слънчеви очила на толкова известни личности.

Очила Авиатор на достъпни цени

Съчетани с дървени, бамбукови дръжки, очилата създават един нов тренд за визията, която искаме да покажем. Чрез тях залагаме на издържаната във времето класика, като се отличаваме с дизайн, чрез наложилия се на пазара, като качество материал, бамбук. Той е лек и дишащ, поради което не позволява неприятното запотяване.

Характеристики

Ако и Вие искате да заблестите, дори в ежедневието си, прочетете характеристиките, които извеждат модела на челна позиция, сред водещите продукти на пазара:

  • Предлаганите модели слънчеви очила Aviator са ръчно изработени. Този вид изработка е все по-предпочитана и ценена, тъй като придава неповторимост на продукта и индивидуалност на всяка отделна визия.
  • Стъклата са огледални, което спомага за закачливостта и желаната мистериозност, вълнуващи всеки от нас.
  • Снабдени са с UV 400 защита, като по този начин предпазват максимално очите от вредните външни условия, с които се сблъскваме ежедневно.
  • Дръжките на очилата са изработени изцяло от натурални дървени материали материали, което Ви доставя по-голямо удобство и лекота, спрямо стандартните модели.
  • Всеки чифт очила се предлага със СЕ сертификат за качество.

Изброените характеристики на слънчевите очила Aviator способстват за удоволствието от ползването им. С тях очите Ви се успокояват, каквото всъщност е и същинското предназначението на очилата.

Наред с всичко посочено, моделът подхожда на всеки тип форма на лицето, а подборът на правилния цвят стъкло, допринася за завършения стилен вид, към който всеки се стреми.

Придайте нестандартна и неотразима нотка на външния си вид, докато се грижите за здравето си.

Класата не съществува в обичайните неща, тя се поражда в подходящия индивидуализъм, присъщ на всеки от нас. За да бъдем забелязани, то трябва да се отличаваме.

За всеки поръчан чифт получавате и подарък калъф.

Вижте още слънчеви очила от дърво тук.